DJ DAWILLYBOY
VOOR AL UW FEESTEN EN PARTIJEN

Over mij

Meer dan 15 jaar geleden ben ik begonnen en heeft het 'DJ virus' mij gepakt en nooit meer losgelaten. In die tijd was ik fan van Jean Michel Jarre en alle elektronische muziek rond die tijd en verder met als grote voorbeelden DJ Armin van Buuren, en DJ Tiësto.        

Ook was het toen heel hip om een stoere naam te verzinnen als dj. Uiteindelijk werd het: DJ DaWillyBoy

Als DJDAWILLYBOY heb ik een uniek concept ontwikkeld, waarbij ik zorg dat ook de gasten met mij contact kunnen maken door verzoekjes in te dienen. Deze mix ik dan op geheel eigen wijze gedurende de avond doorheen.  

Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe muziek, maak van bestaande en-nieuwe nummers 'mixtapes' in mijn home studio. Deze kennis, vaardigheden, de nieuwste apparatuur en mijn jarenlange ervaring met het draaien op verschillende feesten, zorgt voor de 100% dansgarantie en een succesvolle avond!


Wat mensen zeggen over mij?

In de reviews van klanten komt vaak naar voren dat zij het contact van te voren, waarbij ik met je meedenkt, enorm waardevol vinden. Daarnaast vinden ze dat mijn aandacht voor de muziekopbouw van een avond en mijn lichtshow er uit springt en hebben ze het natuurlijk over hoe de verzoekjes van de gasten mooi worden gemixt.

Deze zeg gerust, hoge 'tevredenheidsfactor' komt, doordat ik met passie ieder feest goed voorbereid en jou als klant echt centraal stel.  
  

 

 


 


 


 


 

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info